19/5/15

Tarta ràpida de temporada

Hola! No sé si a tu també et passa però cada vegada que em telefona algú per convidar-me a casa seva a sopar em surt una frase sense pensar: "perfecte, jo duré les postres". Aquest "sense pensar" és realment important, perquè només penjar entro a la cuina i segur que la Llei de Murphy es compleix: o no hi ha farina o no hi ha mantega o, el més habitual, són les 7 i el sopar és a les 9, ara que faig! Doncs per a aquests dies una recepta fàcil, ràpida i que sempre triomfa: tarta de fruites de temporada.


Per fer-la només necessites una planxa de pasta de fulls (també la pots fer tu mateix si tens moooooolt de temps), crema pastissera (es fa amb un moment, aquí mateix tens la recepta) i la fruita que tenguis a casa en aquell moment; sí, sí, queda bé amb qualsevol fruita. 


Cous la planxa de pasta de fulls al forn amb pes a sobre perquè no pugi molt mentre fas la crema. Deixes que tot refredi i, després, muntes la tarta posant la crema sobre la pasta de fulls i la fruita per sobre. Si encara et queda una mica de temps, pots desfer dos fulls de gelatina hidratada en el suc de les fruites o en aigua i pintar la fruita per sobre perquè quedi més brillant.  


Ja ho teniu: fàcil, ràpid i per a tots els gustos!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió