30/5/15

Magdalenes amb nectarina


Un clàssic dels esmorzars són les magdalenes de tota la vida. De fet, qualsevol pa de pessic dels que hi ha a l'índex de receptes es pot transformar fàcilment en unes magdalenes: canviem el motlle i reduïm el temps de forn (normalment 12-15min). A més donen molt joc, es poden combinar amb qualsevol farcit o, com avui, simplement amb fruita i un bon glacejat de llimona. 


Magdalenes amb fruita i glassejat de llimona per esmorzar

Fer-les és molt senzill, necessites:
125gr mantega
200gr sucre
3 ous
200gr farina
200gr iogurt
2 nectarines petites (també pots provar una altra fruita)

Pel glacejat:
Suc d'una llimona
3 cullerades sucre glacé

Primer batem bé la mantega amb el sucre i hi afegim els ous un per un. Seguidament hi afegim la meitat de la farina i, un cop integrada, la meitat del iogurt i ho batem bé. Afegim la meitat de la farina que queda i mesclem amb espàtula. Per acabar hi afegim el iogurt i també l'incorporem amb l'espàtula. Posem la mescla als motlles i a sobre la nectarina tallada i enfornem uns 20min amb el forn a 180º. Traiem, deixem refredar 5min al motlle i després passem les magdalenes a una reixeta perquè acabin de refredar.
Mentrestant a un bol mesclem el suc de llimona i el sucre glacé. Quan les magdalenes estiguin fredes, suquem la part superior al glacejat i deixem a la reixeta de nou fins que el glacejat endureixi una mica.

Magdalenes amb nectarina i glassejat de llimona per esmorzar

I ja està. Tenim un esmorzar diferent i fàcil de preparar. Avui ho he provat amb nectarina però tenc ganes de provar-ho amb albercoc... Quina fruita hi posaries tu?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió