8/11/14

Galetes bretones

Les galetes bretones són unes galetes de mantega fàntastiques! Ràpides de preparar, sense complicacions i boníssimes. Perfecte pel dia que vas amb presses, t'emportes tres o quatre i una fruita i ja tens un bon esmorzar o berenar.


Recepta de galetes bretones

Per unes 30 galetes d'uns 4cm necessites:
60gr sucre
100gr mantega AMB SAL
1 ou
140gr farina
1/2c vainilla
1ou i 1 cullerada de llet per pintar les galetes

Mesclem la mantega, el sucre, l'ou, la vainilla i la farina i fem una massa amb la que poguem formar una bola. Si està molt tova la fiquem a la nevera una estoneta mentre recollim la cuina i preparem la llauna pel forn amb un paper antiadherent, el corró, el tallador y la superfície on formarem les galetes (silicona, taula enfarinada, paper de forn, el que tingueu més a mà perque la massa no s'enganxi a la superfície) i escalfem el forn a 180º. Traiem la massa, l'estirem amb un gruix de mig cm més o menys i tallem les galetes. Les passem a la llauna que anirà al forn, les pintem amb l'ou mesclam amb la llet i, si volem, les podem marcar amb una forqueta. Enfornem uns 10-15minuts, vigilant que surtin dauradetes però que no es cremin.


Receta galletas bretonas


I això és tot! Les podem guardar a una llauna gairebé un mes. Avui recepta senzilla, anima't a tastar-les!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió