4/5/18

"Sense" i "amb"

Si segueixes el blog, saps que he estat buscant receptes més saludables amb més "senses" però amb tots els "amb": sense tant de greix, sense tant de sucre, amb tot el sabor, amb la textura idònia... En aquesta línia darrerament podeu trobar galetes d'espelta i taronja, el púding de gerds i xia, la crema de cacau i avellanes, el pa de pessic i alvocat... i avui un pa de pessic de plàtan i xocolata sense lactosa ni gluten amb un sabor espectacular i facilíssim de fer.

pa de pessic de platan i xocolata sense gluten i sense lactosa

Ingredients necessaris:

2 plàtans madurs
3 ous
70gr sucre morè
200gr farina d'ametlles (o ametlles moltes)
15gr llevat químic (1 sobre)
30gr cacau en pols
100gr xocolata negra a bocins
1 pessic sal

Triturem els plàtans i, un cop fets puré, afegim els ous i el sucre. Afegim la farina d'ametlles (si no en tenim, podem moldre les ametlles amb la picadora directament), el llevat, el cacau i el pessic de sal. Per últim afegim la xocolata mesclant amb una espàtula. Passem a un motlle greixat o amb paper vegetal i enfornem amb el forn calent a 170º uns 25-30min.

bizcocho de chocolate y platano sin lactosa y sin gluten

Espectacular!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió