6/9/17

Comiat de soltera

Avui he revisat l'entrada amb que m'acomiadava de tu abans de casar-me i marxar de viatge de noces. Això era el 4 de setembre de 2013. Des de llavors han passat 4 anys amb viatges, moltes noves experiències, una nena i moltes receptes en la millor companyia. 

La recepta que us deixava és la de gelat de xocolata, no l'he modificada ni una mica, però hi he posat unes fotos moooolt més boniques ;).

_______________________________________________________________

Bones!

Una bona notícia: em caso i no publicaré res fins a la tornada, a principis d'octubre. A més, marxem de viatge als EEUU! Em caso i a sobre és el primer cop que faig un viatge llarg i llunyà així que  tot plegat em fa moooolta il·lusió. 

He intentat deixar entrades programades però no estic segura que funcioni (de fet la prova no ha sortit bé) així que... fins a octubre! Però no marxo sense deixar-vos una bona recepta de gelat de xocolata:

Recepta gelat de xocolata sense maquina

La recepta és molt senzilla:

3 ous (separem clares i rovells)
200gr xocolata fondant
400gr nata per muntar

Primer desfem la xocolata amb la nata i la deixem refredar a la nevera (millor d'un dia per l'altre).  Per accelerar el procés, també es pot deixar al congelador, vigilant que no es congeli.
Pugem les clares i reservem. En un altre recipient pugem la nata i la xocolata i hi afegim els rovells. Quan estigui tot integrat hi afegim les clares mesclant amb una espàtula a poc a poc.
Posem la crema a un recipient que tanqui hermèticament apte per al congelador i el fiquem a dins com a mínim 8 hores. Recomano treure el gelat una estoneta abans de servir-lo.

Receta helado de chocolate sin maquina


Fins aviat!

1 comentari :

  1. Enhorabona!!! Que et vagi tot superbé. I a la tornada mira la sorpresa que tens al meu bloc Tot fet a casa!
    http://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html

    Una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió