9/3/16

Activitat nova

Estic molt contenta. A partir d'avui podrem compartir una nova activitat: comencen els cursos i taller de Dolç addictes. A casa teva, el dia i a l'hora que vulguis!!

Estàs cercant un taller original per l'aniversari del teu fill? Vols passar una tarda diferent amb els teus amics? T'interessa compartir alguna activitat amb els petits de la casa? Aquí tens algunes propostes de tallers i cursos a domicili. 

Aquí tens les propostes, fes una ullada i apunta't ja!

TALLER DE DECORACIÓ DE GALETES AMB GLASA: INICIACIÓ: 
Coneixereu receptes de galetes per decorar i alguns trucs perquè surtin perfectes; treballarem la recepta i elaboració de la glasa i les seves diferents textures i decorarem galetes amb les tècniques wet on wet i el marbling. Cada participant rebrà una capsa amb les galetes que haurà decorat ell mateix. Només necessites una taula i cadires on hi càpiguen tots els participants, jo posaré la resta. Mínim 5 persones, màxim 15. Preu: 25 euros per persona. Durada: 2hores. Contacta aquí.



TALLER DE DECORACIÓ DE GALETES AMB GLASA: AVANÇAT: 
Treballarem volums amb glasa i dissenys sofisticatsCada participant rebrà una capsa amb les galetes que haurà decorat ell mateix. Es requereixen coneixements sobre la glasa i les seves textures, idealment s'hauria de realitzar després del taller d'iniciació. Només necessites una taula i cadires on hi càpiguen tots els participants, jo posaré la resta. Mínim 5 persones, màxim 15. Preu: 25 euros per persona. Durada: 2hores. Contacta aquí. 



TALLER DE DECORACIÓ DE CUPCAKES:
Coneixereu diferents receptes de cupcakes, tant de magdalena com de cobertura. Treballarem amb diferents boquilles de la màniga pastissera, aprendrem a combinar cobertures de diferents colors i realitzarem petites decoracions amb fondant. Cada participant s'emportarà una capsa amb les seves elaboracions. Només necessites una taula i cadires on hi càpiguen tots els participants, jo posaré la resta. Mínim 5 persones, màxim 15. Preu: 25 euros per persona. Durada: 2hores. Contacta aquí.




TALLER DE DECORACIÓ DE GALETES PER NENS:
Decorarem galetes amb fondant, sprinkles i retoladors de tinta comestible. Cada participant s'emportarà una capsa amb les seves elaboracions. Només necessites una taula i cadires on hi càpiguen tots els participants, jo posaré la resta. Mínim 5 nens, màxim 10. Preu: 20 euros per nen. Durada: 2hores. Els tallers amb nens hauran de ser supervisats per alguns dels pares, mares o adults responsables. Contacta aquí.



TALLER DE DECORACIÓ DE CUPCAKES PER NENS:
Decorarem cupcakes amb cobertura, sprinkles i realitzarem petites decoracions amb fondant. Cada participant s'emportarà una capsa amb les seves elaboracions. Només necessites una taula i cadires on hi càpiguen tots els participants, jo posaré la resta. Mínim 5 nens, màxim 15. Preu: 20 euros per nen. Durada: 2hores. Els tallers amb nens hauran de ser supervisats per alguns dels pares, mares o adults responsables. Contacta aquí.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió