30/6/15

Més missatges

Des que vaig fer les primeres galetes pissarra per enviar missatges positius hi ha hagut algunes persones que me n'han demanat per enviar els seus. També n'hi ha hagut que m'han demanat com ho he fet perquè la glasa quedi tan negra sense ficar-hi un quilo de colorant, així que avui vos dic el secret: glasa de xocolata.





La glasa de xocolata ja queda bastant fosca i no cal afegir-hi molt colorant perqué quedi negre pissarra, perfecte per escriure-hi a sobre. Per fer-la necessites:

250gr sucre glacé
2 cullerades albúmina en pols
2 cullerades cacau en pols
30ml aigua (jo sempre n'afegeixo més, a poc a poc i comprovant la duresa de la glasa a cada moment)

Mesclem tots els ingredients secs uns tres minuts, hi afegim l'aigua i seguim batent. Anem afegint aigua molt a poc a poc, jo recoman fer-ho amb una xeringa com la que s'utilitza per als medicaments, fins que aconseguim el punt de glasa que volquem. S'afegeix el colorant en pasta i ja ho tenim.




Ara, a enviar missatges tan especials com aquests. 





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió