9/7/14

Bones notícies i més bones notícies

Sí, sé que tots estau esperant la guía gastronòmica de Nova York que fa més d'una setmana que vaig prometre, ho sé. Però mentre l'escric (sí, deu ser l'entrada del blog a la que he dedicat més temps) ha passat una cosa fantàstica: tenc feina! Tenc feina per tot l'estiu després de una any i mig bastant durillo. La pega? Encara m'estic adaptant als horaris i he deixat el blog una mica abandonat, però intentaré seguir publicant com a mínim un cop per setmana.

I mentre acabo de preparar-vos la ja famosa guía, més bones notícies: el Jordi ja ha arribat i les amigues de la feina de la seva mare l'han rebut amb aquesta tarta de bolquers


Tarta de bolquers per al Jordi

Els pares d'en Jordi han trobat moltes coses a dins a part dels bolquers: tovalloletes, una motxilla, gel, xampú, crema hidratant, colònia, uns mitjons, tres bodies, un pelele, tres pitets, un rovegador, un recipient per portar el necessari per preparar els biberons, un sonall i un aneguet pel bany.

Benvingut Jordi

Jo també et dono la benvinguda Jordi. Esper que tot això et faci molt profit i que siguis molt feliç en aquesta vida que tot just comences.



2 comentaris :

  1. Felicitats per la nova notícia! I benvingut el Jordi!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Marina, lo dolent és que no puc llegir-vos tot el que voldria ni escriure gaire aquí :S!
      Al setembre prometo possar-me al dia ;)!

      Elimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió