11/3/17

Tornem als bons esmorzars


Durant un temps vaig mantenir una secció al blog que es deia "I tu, què esmorzes?". La feia per necessitat pròpia: durant gran part de la meva vida no esmorzava. Res. Ara m'encanta l'esmorzar, en gaudeixo, però no sempre tenc temps de fer uns fabulosos pancakes com les d'avui. Per això, per preparar esmorzars que durassin dies i no sempre requerissin entaular-se vaig fer la secció. He decidit recuperar-la, no per cada dissabte com abans, però de tant en tant aniré afegint receptes sota l'etiqueta "esmorzar". Ara sí, els pancakes d'avena que he preparat avui, boníssims fins i tot per menjar-los sols. 

Pancakes avena per esmorzar

Necessites:

150gr farina de blat
110gr farina d'avena (o avena en flocs que pots passar pel processador/picadora per fer-la pols)
1 culleradeta llevat químic
45gr sucre moré
1 culleradeta canyella
1 ou
250gr llet

Barregem les dues farines, el llevat i la canyella. A un altre recipient, batem els ous amb el sucre i la llet. Hi afegim els ingredients secs i batem bé, si cal amb la batedora de braç, a fi que no quedin grumolls. Escalfem una paella al foc i la greixem amb mantega o oli. Hi tirem una cullerada grossa o dues, depenent de la mida que vulguem els pancakes, i deixem que qualli per un costat un parell de minuts abans de girar-lo i coure'l per l'altre costat uns minuts més.


Tortitas avena desayuno


Els pots acompanyar amb fruites, xocolata, fruita seca, mel... Però així, sense res més, estan increïblement bons. I tu, què esmorzes?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió