5/9/15

Tornem als bons aliments

Ja és principi de setembre i la majoria hem de tornar a la rutina o començar a pensar-hi. A més és dissabte, el dia que jo aprofito per preparar l'esmorzar per a tota la setmana. Sí, l'has encertat, torna la secció


Al setembre normalment tornam a les carreres matutines, al "cinc minuts més", al "faig tard, faig tard" i a agafar una galeta i menjar-la a corre-cuita al cotxe de camí a la feina o no menjar res fins que a les onze la teva panxa que fa hores que es queixa ho fa tan fort que és inevitable menjar-te un entrepà de llom amb formatge de la mida del teu avantbraç. Jo no dic que no esmorzis a mitjan matí un altre cop, però no cal arribar-hi mort de gana. No diuen que l'esmorzar és l'aliment més important de dia? Doncs per això segueix en peu aquesta secció, tothom a esmorzar ;)

I aquesta setmana tenim magdalenes integrals amb fruits secs:

Magdalenes integrals amb fruits secs per esmorzar

Són unes magdalenes molt tendres i facilíssimes de fer basades en la típica recepta del pa de pessic de iogur. Són ideals per preparar-les amb els més petits de la casa i, a més a més, nutritives i sanes. Necessites:

1 iogurt natural
1 mesura del pot de iogurt d'oli
2 mesures del pot de iogurt de sucre morè
2 mesures del pot de iogurt de farina
1 mesura del pot de iogurt de segó de blat (salvado)
15gr llevat químic (tipus Royal)
3 ous
nous, panses, aranyons, ametlles o els fruits secs que més t'agradin al gust

Batem el iogurt amb l'oli i el sucre i hi afegim els ous un per un. A un altre recipient mesclem la farina amb el segó i el llevat i ho afegim a la mescla anterior. Per últim hi afegim els fruits secs, en el meu cas he triat nous i llavors de lli. Passem la massa als motlles i enfornem amb el forn ja calent a 180º uns 15-20min. Les deixem refredar, ens fem un cafè amb llet i ja tenim un bon esmorzar a punt.

Magdalenas integrales con frutos secos para desayunar

Aquestes magdalenes aguanten molt bé en un tupper més d'una setmana. Fins hi tot es poden congelar: si en treus una del congelador a la nit, l'endemà al matí la tens com acabada de fer ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió