28/8/13

Un Doctor al Brasil

Qué us sembla?


Tarta decorada platja amb figura modelada en fondant


És una tarta per una despedida, un metge que marxa al Brasil. L'interior és una tarta Sacher farcida de mermelada d'albercoc i coberta de buttercream de xocolata blanca.


La recepta de la tarta Sacher l'he treta del blog del meu bon amic Borja, Kome&Kalla. Li vaig demanar la recepta fa mooolt de temps i encara no havia tengut ocasió de fer-la. 




Tarta decorada platja amb figura modelada en fondant


Pel pa de pessic:


130gr mantega a temperatura ambient

210gr sucre
6 ous
130gr xocolata desfeta
130gr farina

Posem el forn a esclafar a 170º. Mentrestant mesclem la mantega amb 110gr de sucre, un cop integrat afegim els rovells un a un i, per últim, la xocolata desfeta.

A un altre recipient pugem les clares i, quan estiguin gairebé a punt, hi afegim 100gr per fer merenga. L'afegim a la mescla a poc a poc, perque no baixi.
Per últim hi afegim la farina amb una espàtula, remenant a poc a poc. 
Passem al motlle i enfornem uns 40-50min.

Per aquest pastís jo en vaig fer dos, vaig fer almíbar d'albercoc amb aigua calenta i una cullerada grossa de mermelada desfeta a dins. Banyem els pans de pessic, farcim amb la melmelada (uns 200gr) i posem un a sobre l'altra.

Tutorial tarta decorada platja

La recepta de buttercream de xocolata blanca la teniu en aquest mateix blog. Un cop feta cobrim els dos pans de pessic amb una capa fineta i l'a fiquem a la nevera. Quan s'hagi endurit fem una altra capa més gruixuda i tornem a refredar. Fem una darrera capa i, abans de ficar-la a la nevera, piquem galetes (tipus Maria o similar) i cobrim la part que volguem que sigui la sorra. Després, tenyim de blau una part del buttercream de blau, i decorem imitant el mar. L'avantatge d'aquesta decoració és que es pot guardar a la nevera mentre fem la resta d'elemens de fondant (ninot i bandera).

Tutorial tarta decorada playa










La veritat és que va quedar força bé.




Figura modelada en fondant







Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió