25/7/13

Galetes multi-sabors

Na Morgana de Tartas con magia va penjar aquesta recepta de galetes fa temps i tenia ja ganes de tastar-les. Són facilíiiissimes de fer, compatibles amb mil i un sabors que hi vulguis afegir i sense ou! 


Galetes sabor llimona i taronja

Jo les vaig fer de vainilla i ametlla, de xocolata i nous, de llimona i canyella, de menta i xocolata i de taronja i xocolata blanca.


La base és molt senzilla:

100 gr llet condensada
100gr mantega
140gr farina

S'ha de batre la mantega amb la batedora de varilles i anar afegint a poc a poc la llet condensada. Un cop ben integrat, s'hafegeis la farina i es mescla suaument, no gaire. Es fan boletes amb les mans i es fiquen al forn pre-escalfat a 170º uns 10 - 12 minuts, fins que estiguin dauradetes per sobre.




Pels sabors:


- Vainilla i ametlla: afegim a la mantega essència de vainilla i a la farina trocets d'ametlla (o simplement hi posem una amtella a sobre)


- Xocolata i nous: traiem uns 30gr de farina i els afegim de cacao. També hi afegim a la farina troces de nou o hi posem una a sobre


- Llimona i canyella: afegim a la mantega ratlladura de llimona i a la farina canyella al gust.


- Menta i xocolata: afegima a la mantega essència de menta i, un cop fetes les galetes i ja fredes, les decorem amb xocolata desfeta.


- Taronja i xocolata blanca: afegim a la mantega ratlladura de taronja i, un cop fetes les galetes i ja fredes, les decorem amb xocolata blanca desfeta.










Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió