Agafant com a base una de les seves receptes, aprofitant el final de la temporada de taronges i possant de la meva collita va acabar sortint aquesta mousse de dos cítrics, genial per desembafar i pels aficionats a postres menys dolços.
Necessitam:
100gr sucre glace
3 fulls gelatina neutra
400gr nata per montar
250ml suc de taronja
3 clares d'ou
Ratlladura de dues llimones
Fiquem la gelatina a un recipient amb aigua freda perque s'hidrati. Mentrestant fem el suc de taronja, muntem les clares, a un altre recipient muntem la nata amb el sucre i la ratlladura de llimona. Templem el suc de taronja i hi desfem la gelatina a dins. Un cop fet això, mesclem el suc amb la nata i, per últim, hi afegim les clares amb moviment envolvents i suaus perque no baixin gaire. En aquest cas he repartit la mescla en motlles individuals però també es pot fer en un motlle gran. Es fica a la nevera un mínim de 8h i es deixa cuallar.
Per altra banda feim una gelatina per posar a sobre. Necessitam:
170gr sucre (al gust, amb aquesta quantitat queda bastant àcid i fa bon contrast amb la mousse)
200ml suc de llimona
200ml suc de tarona
6 fulls de gelatina neutra
Hidratem la gelatina i mentrestant escalfem el suc de llimona amb el sucre. Quan arrenqui a bollir l'apartem del foc i hi desfem la gelatina ja hidratada i, després, el suc de taronja. Deixem refredar i cobrim la mousse, assegurant-nos que aquesta ja estigui prou cuallada per no desfer-la (unes 4h). Esperem que la gelatina agafi una mica de consistència i decorem amb talls de llimona.
Fresquet, fresquet!
Queda una presentación muy bonita y seguro que está riquisimo!
ResponEliminaAna de JUEGO DE SABORES