10/4/13

Tarta d'after eight i un passeig pel Japó

Ja vaig comentar al post anterior que la mamá del Hugh feia anys. És una enamorada del Japó i la seva cultura així que de seguida vaig tenir clar com seria la seva tarta: pagodes, cirerers en flor i el gran sol japonés...


Tarta d'after eight decorada amb fondant


Per dins també ho tenia clar, li encanta l'after eight així que va ser pa de pessic de xocolata i farcit de menta. El pa de pessic és el mateix que trobareu aquí però multiplicant les cuantitats per 4, en vaig fer dos, un a sobre de l'altre amb el farcil al mig (per unes 20 persones).




No havia provat mai el buttercream de menta i no en som molt d'aquest sabor però el resultat va ser genial! Necessitem 200gr de mantega, 180 de sucre i dues culleradetes d'extracte de menta. 




Una tarta senzilla, un gran resultat i un interior boníssim!







2 comentaris :

  1. Apa quina pinta!! El meu germà tb és un japofan!! T'agafo la recepta a veure si li dono una sorpresa!! :)
    Dolors

    ResponElimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió