NOU!! Et faig el tupper

Sempre amb presses? No saps què fer per dinar o per sopar? Aquí tens una opció: et faig el tupper. Podràs triar entre 10 entrants o primers, 10 segons o plats únics i 10 postres cada quinze dies. Els pots consultar aquí mateix o bé fer-me arribar el teu correu electrònic o número de telèfon i te'ls faré arribar via e-mail o whatsapp.

- Com i quan fer la comanda? La pots fer via email (dolsaddicte@gmail.com) o whatsapp (609068342) fins al dilluns abans de l'entrega.

- Quan i com es farà l'entrega? Les entregues es faran cada 15 dies, els divendres (un sí i un no) a un lloc i hora acordat prèviament (és possible acordar altres dies) 

- Forma de pagament: el pagament es farà per transferència bancària (et faré arribar el compte un cop facis la comanda) i haurà de ser efectiu abans de l'entrega. 

- Preus: entrants o primers plats es de 3'30 per tupper*, 
                  segons o plats únics de 4'40€ per tupper 
                  postres 3'30€ cada un.

*Alguns entrants o primers plats es poden triar també com a plats principals a 4'40. Això vol dir que s'augmentarà la ració del plat en concret perquè sigui suficient com a plat únic. Estan marcats amb un asterisc.

OFERTES: 
- Menú complet (un entrant/primer plat + un segon/plat únic + unes postres): 9 (sense descompte 11€)
- 4 tuppers iguals de entrant/principal o postres: 10'50(sense descompte 13'20€)
- 4 tuppers iguals de segon plat/plat únic: 15(sense descompte 17'60€)


La propera comanda es podrà fer fins dilluns dia 27 de novembre i l'entrega serà dia 1 de desembre (o a acordar):

ENTRANTES O PRIMEROS PLATOS
CREMA DE GUISANTES SOPA DE POLLO PASTEL DE ATÚN GUISANTES CON JAMÓN ALUBIAS GUISADAS CON TOMATE Y ALBAHACA*
CREMA DE ESPÁRRAGOS BLANCOS SOPA CASTELLANA (O SOPA DE AJO) COCA DE TRAMPÓ MOUSSE DE ZANAHORIA POTAJE DE GARBANZOS CON ESPINACAS*

SEGUNDOS PLATOS O PLATOS ÚNICOS
ESTOFADO DE TERNERA AL VINO TINTO ALBÓNDIGAS DE MERLUZA EN SALSA VERDE LASAÑA DE CALABAZA Y FRUTOS SECOS TAHINE DE VERDURAS CON COUS-COUS CROQUETAS DE POLLO
POLLO RELLENO CON COMPOTA DE MANZANA MARMITAKO PASTA FRESCA CASERA CON PESTO ALLA CALABRESSE (pesto rojo, tomate y carne picada) BERENJENAS A LA PARMESANA ROLLITOS THAI DE VERDURAS

POSTRES
MOUSSE DE YOGUR GATÓ BANOFFE PANNACOTTA DE VAINILLA COOKIES CON PEPITAS DE CHOCOLTE
MOUSSE DE GALLETAS BIZCOCHO DE LIMÓN DEVIL'S CAKE (pastel de chocolate y café)  CREMA DE CAFÉ BOMBONES DE CHOCOLATE Y QUICOS

- Per consultar al·lèrgens o si tens alguna intolerància alimentària consulta directament amb mi. 
- Si la teva intenció és congelar la teva comanda, consulta'm prèviament: no tots els plats es poden congelar i et donaré pautes de congelació, descongelació i preparació dels plats abans de menjar-los.
- Si t'interessa algun menú puntual per a alguna ocasió especial, consulta'm i el dissenyarem expressament acordant plats i preus. 
- L'IVA del 10% està inclòs a tots els preus. En fer la comanda es demanaran les dades per la facturació.
- Per a qualsevol consulta o dubte, pots posar-te en contacte amb mi a través de l'e-mail: dolsaddicte@gmail.com o al telèfon/whatsapp: 609068342.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió