16/8/16

Carta d'estiu

Cap comentari :
Hola! Com estàs? Què tal el teu estiu? El meu molt bé, però bastant diferent del que esperava.


Per mi l'estiu sempre ha estat època de feina i de fer tot allò que vas deixant durant l'hivern perquè no entra dins les rutines, horaris i obligacions. "Quina passada de curs! el faré a l'estiu.", "he de fer una volta al disseny del blog, ho faré a l'estiu", "he de revisar receptes noves, ho faré a l'estiu" i així una llista llaaaarga de coses per fer. A banda de platja, amics, terrasses i verbenes. 


Aquest any el procès va ser el mateix (ho faré a l'estiu, ho faré a l'estiu, ho faré a l'estiu). Amb la diferència que aquest estiu se m'està escapant i encara no he fet gairebé res de la meva llista. Durant el mes de juliol va ser per feina, els nens de GastroSpacio van aprendre molt i jo m'hi vaig volcar. Ara només tenc ganes d'estar-me amb la meva peque i, encara que volgués, tampoc no trobo temps per res més. Així que en comptes de torturar-me he decidit gaudir-ne (pots seguir les nostres peripècies al meu Instagram: @dolsaddictes) i explicar-te directament el meu nou pla (que tampoc sé si serà factible, ho haurem de veure junts). 


Aquest mes d'agost i fins a mitjans de setembre aniré preparant coses de cara al curs vinent i al cumple de la Berta, la meva nena, que dia 14 de setembre fa un any. Vull preparar alguna cosa especial també per a tu, segurament en forma de sorteig. El curs vinent vull fer coses diferents, també espero tenir més temps (la Berta començarà a la "guarde") i preparar alguns tutorials, més galetes (les trobo a faltar!) i altres postres per compartir. 


Així, la idea és tornar amb la força d'un bon sorteig el 14 de setembre i entrar de ple en matèria a partir de l'octubre. Durant aquest temps seran ben rebudes totes les teves idees, si vols que provi aquella recepta que se't resisteix, tens algun suggeriment sobre el blog i, sobretot, si hi ha alguna cosa que et faria especial il·lusió que sortegés, em pots escriure a dolsaddicte@gmail.com


Fins aviat i bon estiu,

una abraçada,

Bea