30/4/15

Cheescake de xocolata blanca i mango

Ja sabeu que m'encanten els cheescakes. M'encanta el seu sabor, lo senzill i ràpid que és de preparar i també que és molt versàtil, pots fer-ne de mil sabors. Avui: mango i xocolata blanca!


Cheescake de xocolata blanca i mango

Aquesta vegada he fet la base una mica diferent, necessitam: 

95gr ametlla en pols
35gr galeta picada
30gr sucre
45gr mantega desfeta

Mesclem tot, repartim per la base i enfornam uns 10-12min a 180º.

Després preparem el cheescake amb:

230gr formatge fresc d'untar (tipus Philadelphia)
100gr sucre
1 culleradeta vainilla
3 ous
140gr xocolata blanca
150gr puré de mango (mango pelat i sense os triturat)

Desfem la xocolata i deixem que atemperi. Mesclem bé tots els ingredients i hi afegim la xocolata sense deixar de batre perque s'integri. Passem la mescla al motlle on tenim la base i el fiquem al forn a 180º, però al bany maria. La manera més senzilla és posar el motlle a dins la safata del forn i ficar-hi aigua fins que cobreixi com a mínim la meitat de l'altura del motlle. 


Receta cheescake

Després vaig fer un coulis de mango per posar-hi per sobre, es fa igual que el coulis de gerds però canviant-los per mango. Vaig decorar amb una llàgrima de xocolata blanca i a punt per servir.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió