17/4/13

Petits fours de maduixa

Buscant receptes vaig trobar una recepta per cupcakes de maiduixa de la Martha Steward. Aquesta dona és una crack però sempre he trobat les receptes americanes complicades al canvi a grams així que l'he adaptat i he probat un nou format, els petits fours:



Pel pa de pessic:                                                    Pel farcit:

3 ous                                                                        100gr mantega
300gr de sucre                                                       210gr formatge fresc
150gr de mantega                                                  150gr sucre glass
260gr farina "bizcochona"                                   100gr maduixes
100gr farina normal
1 cullerada de cafè de llevat
1 cullerada de cafè de vainilla
1 pessic de sal
225ml llet
300 gr de maduixes 

Pel pa de pessic mesclem la mantega en pomada amb el sucre, després els ous un a un. Un cop integrats hi afegim la meitat de la farina amb el llevat, la vainilla i la sal. Quan estigui tot mesclat, hi afegim la llet i, després, la resta de farina. Per acabar, piquem les maduixes a trocets petits i també les hi afegim. Haurem d'intentar fer planxes de pa de pessic primetes amb el forn calent a 170º.

Mentrestant anem fent el farcit. Tant la mantega com el formatge ha d'estar a temperatura ambient, sinó fa grums. Mesclem la mantega amb el sucre i anem afegint el formatge. Fem puré 3 o 4 maduixes i anem afegint poc a poc el suc a la mescla perque si ens passem el farcit serà massa líquid; ha de tenir una textura tipus iogur greg.
Possem les planxes de pa de pessic ja fredes una sobre l'altra i tallem pels costats fins que quedin igualades. Jo, per exemple, vaig fer dues planxes ben grans en un motlle rectangular i, un cop igualades aquestes dues planxes, les vaig tallar per la meitat per tenir 4 pisos, però en podeu fer tants o tan pocs com volgueu. Hi posem el farcit entremig de cada capa de pa de pessic i després tallem en bocins més petits, al nostre gust. Decorem amb una mica de farcit i talls de maduixa i ho deixem a la nevera. Fresc, original i boníssim!


Pastissets de maduixa recepta de Martha Steward










Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió